Bygg framtidens teknik hos Hogia – Erfaren utvecklare sökes till Powerteam

Hogia Infrastructure Products AB

Har du en passion för banbrytande teknik och en vilja att utveckla framtidens innovativa lösningar? Vi söker dig som är en erfaren utvecklare med ett genuint intresse för att följa den senaste teknikutvecklingen. Som en del av vårt Powerteam hos Hogia Infrastructure Products, ett centralt bolag som ansvarar för hela plattformen, får du möjligheten att bygga moderna produkter tillsammans med några av branschens skarpaste kollegor. Samtidigt ges du möjlighet att fördjupa dig inom den allra senaste AI-tekniken."

  

Om Oss 

Hogia Infrastructure Products (ISP) har en central roll i utvecklingen av molnplattformen, Hogia Star. Vi ansvarar huvudsakligen för de gemensamma gränssnitten som möter användarna och där kundernas administratörer sköter sina programvaror, användare och företag. ISP ansvarar också för infrastrukturen i Star, vilket såklart är ett brett men tekniskt spännande område. Som ett sätt att stärka övriga team inom utvecklingsområdet på Hogia så har vi ett Powerteam där man ingår i ett team av internkonsulter. Teamet används för att tillfälligt stärka upp och stödja Hogias övriga bolag.

Nu söker vi två erfarna utvecklare som vill bli en del av vårt dynamiska team. Som medlem i Powerteamet kommer du att stärka andra team inom Hogia samtidigt som du breddar och fördjupar din egen kunskap om våra produkter.

Du som blir en del av Powerteam-konceptet kommer samarbeta i olika team ute bland Hogias bolag, vilket såklart förutsätter en väl fungerande samarbetsförmåga och erfarenhet av liknande arbetssätt. Du kommer även att ha en nära koppling till Hogia Infrastructure Products (ISP) som är ditt hem-bolag för att hålla dig uppdaterad om de senaste förändringarna och nyutvecklingarna i plattformen. Dessutom kan du periodvis bli tilldelad att arbeta i våra egna utvecklingsteam, vilket ger dig en utmärkt möjlighet att bygga starka relationer och nätverk inom företaget. 

 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag med teknik i framkant. Förutom en roll som ger dig möjlighet att utveckla kvalitativa system med stor kundnytta kommer du att få arbeta i ett företag med en god gemenskap och hög kompetens. Vi inleder din anställning med en gedigen onboardning som bl.a. innehåller en 4 veckors utbildning inom vår teknikstack och vår utvecklingsprocess.

Som utvecklare hos oss får du:

  • Möjlighet att arbeta med den senaste tekniken: Du kommer att få fördjupa dina kunskaper inom den allra senaste AI-tekniken, inklusive innovativa lösningar som RAG-lösningar och intelligenta AI-agenter. Du kommer också att ha möjlighet att utforska tekniker som Semantic Kernel, scikit-learn och mycket mer.
  • Utveckling och lärande: Vi värdesätter kontinuerlig utveckling och erbjuder tid för kompetensutveckling varje vecka. Detta inkluderar gemensamma utbildningar, innovationsdagar och inspirerande föreläsningar.
  • Flexibilitet och balans: Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö där du kan jobba hemifrån några dagar i veckan. Vi värnar också om din hälsa och erbjuder flera träningsaktiviteter samt ser till att du har tid för både jobb och fritid.
  • Starkt stöd och samarbete: Du kommer att arbeta nära med Hogia Infrastructure Products (ISP) och andra team inom Hogia, vilket ger dig en unik chans att bygga starka relationer och nätverk inom företaget. 

 

Är du vår nya kollega? 

Vi söker dig som:

  • Har gedigen erfarenhet inom systemutveckling och vet vikten av att utveckla med kvalitet och hållbarhet i fokus.
  • Är hemma i Microsoft .Net och Visual Studio, och har erfarenhet av både frontend- och backendutveckling, gärna i Aurelia och React.
  • Har en djup förståelse för applikationssäkerhet (OWASP Top 10) och säker utveckling.
  • Är van vid att arbeta med databaser (SQL och dokumentdatabaser) samt har erfarenhet av molntjänster som Microsoft Azure.
  • Har ett gediget intresse för AI och och en stark vilja att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom detta snabbt växande område
  • Är en teamspelare som gärna delar med dig av din kunskap och är öppen för att lära dig nya tekniker.
  • Har relevant utbildning och flera års erfarenhet inom systemutveckling. 

 

Ta nästa steg i din karriär

Som systemutvecklare hos oss finns stora möjligheter till vidareutveckling. Du kommer att arbeta tätt med andra utvecklare och team inom Hogia, och delta i viktiga dialoger som påverkar vår plattforms framtid. Vi ser fram emot att du sprider din kunskap och bidrar till utvecklingen av kollegor inom hela företaget.

Välkommen att bli en del av vårt team – ansök idag!

 

Om Hogia-gruppen

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, godsterminaler, revisionsbyråer och fastighetsbolag. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare. Mer information om Hogia finns på www.hogia.se.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Publicerat 2024-04-24
Sista ansökningsdag 2024-09-30
Kontakt Jonna Alexandersson, 0303-725635

Sök jobbet

Var inte denna tjänst helt rätt för dig?
Skicka gärna in spontanansökan med ditt CV, så hör vi av oss om det dyker upp en tjänst som skulle passa dig!

Skicka in en spontanansökan