Med Kivra-integrationen kan du skicka fakturor direkt till privatpersoner och få betalt snabbare än någonsin.
1 min läsning

Innehåll

Artikel

Säkrare fakturor direkt till Kivra

Försenade betalningar, borttappade fakturor, omfattande administration och ökade kostnader är tyvärr vanliga problem för många företag som hanterar sin fakturering via e-post eller traditionell post. Detta gör att allt fler söker efter bättre alternativ. Med den nya integrationen i Hogia OpenBusiness Ekonomi blir det enkelt att skicka digitala fakturor direkt till Kivra och få betalt av privatpersoner snabbare och smidigare än någonsin.

Kivra har snabbt blivit en av Sveriges mest använda digitala brevlådor, med omkring 6 miljoner svenskar som redan använder tjänsten. Med en imponerande öppningsgrad på 99 % och betalningsgrad på 94 % för fakturor är det en kraftfull plattform för företag som fakturerar privatpersoner. Tack vare integrationen i OpenBusiness kan användarna nu enkelt använda Kivra för att optimera sin fakturering och få en säkrare process.

Integration med Kivra, som finns tillgänglig för alla OpenBusiness-användare, gör det enkelt att skicka digitala fakturor direkt till privatpersoner. 

- Med Kivra slipper du oroa dig för att viktiga fakturor försvinner, glöms bort eller fastnar i skräppostfiltret. Samtidigt ger du dina kunder en bättre och mer smidig betalningsupplevelse, där allt hanteras digitalt och effektivt, säger Niklas Pettersson, produktägare på Hogia. 

Ännu ett steg i Hogias hållbarhetsarbete

Integrationen med Kivra är en del av Hogias pågående hållbarhetsarbete och ett sätt att kombinera effektivisering med samhällsnytta. För varje digital faktura som skickas till Kivra går en del av intäkten till förmån för utvalda välgörenhetsorganisationer. På så sätt är varje faktura en chans att bidra till något gott.

– Upplägget med våra digitala fakturor följer samma lyckade koncept som ”Lönespecen som gör gott”, där vi avsätter en summa för varje lönespecifikation som skickas till Kivra. Våra kunder får inte bara en effektiv hantering av fakturor och lönespecifikationer, utan bidrar samtidigt till samhällsnytta, berättar Niklas Pettersson, produktägare på Hogia. 

Sedan 2017 har Hogia och Kivra haft ett samarbete grundat i en gemensam strävan efter att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Hogia har ett långsiktigt perspektiv på sin verksamhet, med ett starkt fokus på hållbarhet på ekonomiska, sociala och miljömässiga nivåer.

– Vårt långsiktiga tänk återspeglas i allt vi gör, inklusive i vårt samarbete med Kivra. Att kunna koppla hållbarhetsarbete direkt till våra produkter och tjänster gör det möjligt för oss att bidra samtidigt som vi driver affären framåt, säger Niklas Rönn, vd på Hogia.

Läs mer om Hogia och Kivra i gemensamt initiativ för Agenda 2030 » 
Tillsammans med Kivra skapar vi större kundvärde »

Håll dig à jour med Hogias nyhetsbrev – kompetens direkt till din mejl!